Die Kinderdrehscheibe

Karmeliterplatz 2, 8010 Graz
Tel.: 0316/37 40 44
kinderdrehscheibe@stmk.volkshilfe.at
www.kinderdrehscheibe.net

Orari

E hënë prej orës 13.00 deri në orën 17.00

E mërkurë dhe e premte: prej orës 8.30 deri në orën 13.00

Oferte

»Kinderdrehscheibe« ju informon ne lidhje mbi arsimimin e femijeve dhe veprimtarine e perkujdesjes ne te gjithe Steiermark-un (Shtajamarkun) si dhe mbi perkujdesjen gjate pushimeve dhe aktivitetet ne kohen e lire. Ju merrni informacion mbi vendndodhjen, orarin e hapjes gjate dites dhe gjate gjithe vitit, shpenzimet, vendet e lira, madhesine e grupeve, mundesine e integrimit te femijeve me aftesi te kufizuara dhe pika kyce pedagogjike te veprimtarise.

Ne konsultojme dhe mbi ndihmen sociale per perkudesjen e femijeve. Ne faqen tone te internetit gjeni te permbledhur ne piken »Perkujdesje ne kohe te shkurter«, nje platforme per personat qe deshirojne te nenshkruajne kontrat per perkujdesjen e femijeve, si dhe per prinderit te cileve ju nevojitet nje perkujdesje me ore per femijen e tyre.

Nje here ne vit shfaqen brossura tona me teme »Vend? Ketu! Arsimim dhe veprimtari perkujdesjeje per femije.« Per Grazin dhe rrethinat e tij, si dhe
broshura me vete per pjesen tjeter te krahinave te Steiermark-ut. Keto broshura krijojne nje ide me te qarte mbi arsimimin dhe mundesite per perkujdesjen e femijeve. Te gjitha sherbimet ne »Kinderdrehscheibe« jane pa pagese. Regjistrimi paraprak nuk eshte i -nevojshem.

Mit finanzieller Unterstützung des